Verzenden of ophalen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vanwege de nieuwe maatregelen tegen corona zullen onze kunnen wij de optie ophalen tijdelijk niet meer aanbieden. Zodra de maatregelen versoepelt worden zal de ophalen optie weer mogelijk zijn. 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De artikelen van uw bestelling worden op vakkundige manier ingepakt.

Wilt u uw bestelling niet laten verzenden maar in onze toko op komen halen? Dat kan. 
Dit kunt u aangeven op het moment als u besteld. 
Zodra uw bestelling klaar is, ontvangt u hiervan een bericht via mail dat uw bestelling op te halen is in onze toko op openingsdagen. U kunt dan laten weten wanneer het u schikt.

Ophalen kan op afspraak op:
Woensdag van 12.00-21.00 uur
Zaterdag van 10.00-17.00 uur

Adres:
Schuttersstraat 25a
6191 RZ Beek

Standaard worden alle bestellingen voorzien van een track & trace code. Hiermee is uw bestelling eenvoudig online te volgen. Verzenden is mogelijk naar alle landen met PostNL. Voor het verzendklaar maken en het bezorgen betaalt u het bedrag dat voor het afsluiten van de bestelling wordt aangegeven. Dit zal voor een kleine bestelling een brievenbuspakje zijn en voor een grotere bestelling een pakketje. Wilt u uw pakket laten verzekeren? Neem dan voordat u besteld contact met ons op via ons contact formulier of via email (info@partijhandellimpens.nl)

Voor standaard zendingen binnen Nederland geldt dat wanneer u niet thuis bent op het moment dat uw bestelling wordt aangeboden, u de zending bij een afhaallocatie kunt ophalen.

Verzending binnen Nederland:

Brievenbuspakje: 4,50 euro
Maximumformaat: 380 x 265 x 32 mm
Tot 2 kg

Pakketten: 7,25

Verzending naar Belgie en Duitsland;

Dit wordt altijd als pakket verzonden: 13,00 euro.