Over ons

Wat begon als een hobby is een beetje uit de hand gelopen. Het begon met kermis model bouw. En op de een of andere manier stonden we op een gegeven moment op een punt dat het een bedrijf was/werd. We hadden zoveel lego dat je zou kunnen stellen dat we een echt lego huis hadden. In elke ruimte was wel lego te vinden. Het is ontzettend leuk om anderen te helpen met hun lego, net zoals dat wij in het begin onze lego nodig hadden voor onze hobby. Onze business wordt dan ook met de volle passie en motivatie gerund. Ons team bestaat uit familie en vrienden en de onderlinge band maakt het mogelijk wat we tot nu toe gerealiseerd hebben en wat we nog meer in petto hebben voor de toekomst. Dus op naar nog meer bouwplezier!!!

Naast onze fysieke winkel, met nog meer nieuwe Lego sets / nieuwe onderdelen en tweedehands grabbel Lego, restaurant en Lego activiteiten hebben we deze webshop.
We hebben ontzettend veel Lego onderdelen, echter is het niet te doen om ook per stuk onze onderdelen op te hangen in de winkel. Onder andere daarvoor is onze webshop een uitkomst. U kunt op voorhand Lego bestellen en later ophalen in onze winkel of uw laat uw bestelling thuis bezorgen. (klik op de link voor meer info)

Kunt u iets niet vinden in onze webshop, vraag het via het contact formulier. We hebben veel meer voorraad dan dat we online hebben staan. Het kan dan, bij aanwezigheid, toegevoegd worden aan onze webshop. (klik op de link voor meer info)