Disclaimer / Juridisch

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Partijhandel Limpens aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die door het gebruik van informatie op deze website is ontstaan.

Partijhandel Limpens heeft geen enkele relatie met The LEGO Group en deze website is niet bedoeld om die indruk te wekken. Wel zijn de producten die Partijhandel Limpens verkoopt, voor zover zij kan nagaan en tenzij anders vermeld, geproduceerd en op de markt gebracht door The LEGO Group.

U kunt tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling deze kosteloos annuleren, ongeacht de reden. U krijgt dan gewoon uw geld terug inclusief de verzendkosten die wij u in rekening hebben gebracht voor de bestelling. U dient uw bestelling dan natuurlijk wel eerst netjes aan ons terug te sturen (adres: Stationstraat 126, 6191 BG Beek). De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. U kunt voor de annulering van uw bestelling contact opnemen met ons via info@bouwenmetblokjes.nl

Op alle transacties die via deze website tot stand komen zijn de Algemene Voorwaarden van Partijhandel Limpens van toepassing. Als u een bestelling plaatst, geeft u aan de voorwaarden te hebben gelezen en te hebben begrepen en hiermee akkoord te gaan.

Alle prijzen worden getoond inclusief BTW. 

Partijhandel Limpens behoud zich het recht voor om prijzen te verhogen maar ook te verlagen, derhalve de prijzen en waarde van Lego niet stabiel is.

Het auteursrecht op alle foto's die getoond worden op deze website berust bij Partijhandel Limpens. Gebruik van deze foto's zonder uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van Partijhandel Limpens is niet toegestaan.