Nieuws

Nieuws

Nieuws
Nieuws

Nieuws

Geplaatst op 8-6-2021 door
Menigeen kent al ons verhaal. Wat begon als een hobby is behoorlijk uit de hand gelopen. Onze passie voor Lego heeft geleid tot waar we nu zijn. Van een huis gevuld met Lego tot een Lego familiebedrijf. Bij ons is de een nog gekker van Lego als de ander. 
Onze passie en uitstraling proberen we zoveel mogelijk met anderen te delen. 

En soms komt het dan wel eens voor dat je in contact komt met mensen, welke net zoveel hart voor hun zaak hebben als wij en letterlijk alles wat ze hebben erin steken.
Zo is het ons ook overkomen. Wij kwamen met 2 prachtige mensen in contact, die al 20 jaar een begrip zijn met hun zaak in Beek en omgeving.
Zij geven ons de mogelijkheid om onze Lego passie nog meer uit te breiden zodat wij in de toekomst u nog meer van dienst kunnen zijn met de aanschaf van al uw Lego. 

Eindelijk mogen we het grote nieuws dan nu aankondigen!!!!
Met grote dank aan Paul en Ingrid Kusters hebben wij de mogelijkheid gekregen om hun zalencentrum 't Kaar in Beek over te kopen. Op deze mooie locatie zullen wij onze dromen en Lego uitbreiding nog veel verder kunnen verwezenlijken en kunnen we deze met al onze bezoekers delen. 

Ons bedrijf zal stapsgewijs verhuizen naar 't Kaar. We houden jullie natuurlijk hiervan op de hoogte. 

Als laatste zal de toko verhuizen, tot die tijd blijven we in de Schuttersstraat zitten en blijven we gewoon open. 

Het spreekt voor zich dat we door deze mogelijkheid nog meer Lego kunnen gaan aanbieden, en u nog meer grabbelmogelijkheid straks kunnen bieden. Als je dan denkt dat je nu al aan een paar uur niet genoeg hebt in onze toko.... 

Reacties



Let op: HTML wordt niet vertaald!
Blogcategorieën
Recente berichten